Stom! #1

Hoewel ik me er van bewust ben dat dit soort blogs vaak als ‘negatief’ worden bestempeld, ben ik dol op deze rubriek in LINDA. En waarom zou je ook niet mogen laten weten wat je stom vindt? Bij deze dus.

Mensen die selectief terug mailen kruisje1 De wekker op werkdagen om 05.50 uur kruisje1 Nachten alleen kruisje1 Mensen die je om hun mening vragen, maar gepikeerd raken als je dan iets zegt dat ze eigenlijk niet wilden horen kruisje1 Boaz die op ‘mijn’ dag vroeg wakker is dan op Ferry’s dag kruisje1 Dat er maar 24 uur in een dag zit kruisje1 Een weekend lang hoofdpijn kruisje1 Een toffe foto maken, maar hem niet kunnen uploaden in Instagram wegens te weinig bereik kruisje1

Te veel boeken om te recenseren voor Like & Love (it!), maar te weinig tijd kruisje1 De geur van rijstwafels ‘s morgens in de trein en oh, vergeet de koffie ook niet kruisje1 Groepen met vrouwen onderling, altijd gedoe kruisje1 Mijn MacBook die kuren heeft, maar die ik weiger weg te brengen omdat ik hem niet wil missen kruisje1 Zinloos geweld onder tieners kruisje1 Grijze haren kruisje1 De verslavende spelletjes Juice Cube en Jelly Splash die ik blijf spelen kruisje1

Mensen die bij de eerste vertraging van de NS gaan zuchten dat dit altijd gebeurt op het traject, terwijl ik elke dag in die trein zit en het amper heb, ga dan maar lekker in de file staan kruisje1 Als afspraken waar je je op hebt verheugd last minute niet doorgaan kruisje1 Nog erger dan last minute afzeggingen; mensen die afspraken gewoon vergeten kruisje1 Parkeren met te grote auto’s kruisje1

Gebrek aan discipline om af te vallen kruisje1 Regen in de zomer kruisje1 Klanten die niet op tijd betalen & last minute annuleren, waardoor je wel naar je annuleringskosten kunt fluiten kruisje1 De was opvouwen kruisje1 Dat ik geen zomervakantie heb kruisje1 Dat mijn volgende vakantie pas over drie maanden is kruisje1 Werkdagen die in de war worden gegooid door last minute taken kruisje1

Dat ik Ferry no way – want enorme jankfilm – mee krijg naar The Fault in our Stars kruisje1 Dagen dat ik me teveel irriteer aan werkelijk alles kruisje1 Dat ik niet weet hoe het nu werkelijk zit in Pretty Little Liars, en ik nog minstens vier seizoenen moet kijken om daar achter te komen kruisje1 De uitspraak: “Ik ga ook een spiegelreflex-camera kopen, dan maak ik net zulke mooie foto’s als jij” kruisje1 Het mulle zand op de Soesterduinen, welkom spierpijn in mijn benen kruisje1 

Wat is mopperen toch fijn. Ik denk dat ik maar meer Stom!-lijstjes ga maken als ik even stoom moet afblazen. Doe je mee?

Fotografie: Flickr/Tony Cole

  8 comments

 1. Nienke   •  

  Heer-lijk. Ook zonder twijfel een van mijn favoriete LINDA rubrieken.

 2. Kim   •  

  Haha ik vind het ook leuk om te lezen! Ik doe mee 🙂

 3. Estrella   •  

  Heerlijk! Deze komt zonder twijfel deze week in mijn Reads of the Week artikel (zaterdag). Het is soms best lekker om gewoon te laten weten wat je stom of irritant vindt. Daar zijn we nu eenmaal Nederlanders voor toch? En ook een hoop herkenbaarheid!

 4. Laura   •     Author

  @ Estrella: leuk!

 5. Wanda   •  

  Leuk om te lezen! Ik heb dit ook al een paar keer op mijn blog gedaan, erg lekker om af en toe even je frustraties eruit te kunnen gooien! Ik zal hem binnenkort ook weer eens plaatsen…

 6. Paul   •  

  Hoezo negatief? Je mag toch dingen stom vinden. Ik vind het dus een leuke rubriek, mag je best mee doorgaan! Mijn vriend wil ook niet naar The Fault In Our Stars…. Dus ik weet hoe stom dat is!

 7. Laura   •  

  @ Paul: ik zou bijna met je geen daten 😉

 8. LNNK   •  

  Oh zulke lijstjes zijn ook leuk om te lezen hoor. Goed om te weten trouwens dat het maken van mooie foto’s aan de camera ligt en niet aan de persoon erachter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *