Kleine geluksmomenten #11

Zomer! Reden één om vrolijk te worden. En als je de zomer in je bol hebt, is de wereld opeens een stuk mooier. Veel geluksmomenten dus!

Deze post zou ik eigenlijk vrijdag plaatsen, maar dat stond zo in schril contrast met alle berichtgeving rondom de crash in de Oekraïne. Nog steeds gaat me dat enorm aan het hart, maar het heeft me ook doen beseffen dat het leven kort kan zijn, en dat je juist al die mooie momenten moet koesteren. Zolang het kan… Laten we de mooie kanten van het leven blijven zien.

Cadeautjes geven, het liefst zomaar en onverwacht geluksmomenten Een bruid die tijdens de fotoshoot zegt: “Kunnen we niet de hele dag met zijn drieën blijven? Ik vind het wel gezellig zo.” geluksmomenten Het weerzien met een bruidspaar van vorig jaar geluksmomenten Lange zomeravonden in de tuin geluksmomenten I (hartje) Netflix geluksmomenten

Zelfs van het indienen van mijn belastingaangifte over het tweede kwartaal word ik vrolijk, is dat klusje ook weer achter de rug geluksmomenten Een bos bloemen die hier vorige week werd bezorgd als bedankje voor een fotoshoot geluksmomenten Jeuh, collega Kris gaat schrijven voor Like & Love (it!) geluksmomenten

Mezelf niet schuldig voelen als ik een zaterdagmiddag lig te slapen i.p.v. iets nuttigs te doen geluksmomenten Ik heb eindelijk die tweede behandeling voor een kroon achter de rug, dag tandarts! geluksmomenten Het uitzicht op een weekendje weg met Ferry, terwijl Boaz gaat oefenen in het pension geluksmomenten Zondagen zonder plannen en afspraken geluksmomenten

Op blote voeten in het zand fotograferen tijdens een bruiloft geluksmomenten Het gelukzalige gevoel dat ik na vier jaar nog steeds krijg van ons droomhuis geluksmomenten Eindelijk mijn nieuwe jumpsuit, die ik vergat mee te nemen naar Kreta aan geluksmomenten Spontaan iets eerder stoppen met werken en een terrasje pakken geluksmomenten Aardbeien-mojito’s geluksmomenten

Onder alleen een laken slapen, welkom vakantiegevoel geluksmomenten Een fotoshoot uitwerken met een vriendin die een eigen bedrijf gaat beginnen geluksmomenten Ouderwets paling fileren bij mijn ouders thuis geluksmomenten IJsjes van ijssalon De Hoop in Blaricum geluksmomenten Kleine eendjes die je komen vergezellen tijdens een fotoshoot geluksmomenten Boaz die staat te wachten als je thuis komt geluksmomenten

En dan kreeg ik tijdens de bruiloft vorige week nog een appje, waar ik euforisch van werd. Ik kan het alleen (nog) niet delen. Maar het was wel het mooiste moment van de week voor mij persoonlijk. Geduld loont bleek!

  4 comments

 1. Dionne   •  

  Mooi lijstje!

 2. Evi   •  

  Wat een heerlijke geluksmomentjes!

 3. Femke   •  

  Hahaha! De opmerking van die bruid – hilarisch. En wat heb je al veel heerlijke zomerse activiteiten ondernomen, geniet ervan!

 4. Willemvk   •  

  Leuk lijstje heb je daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *