Online reisdagboek

Van online naar offline: jouw online reisdagboek op de mat

Onlangs testte ik voor Like & Love (it!) een nieuwe service: Travel Diaries. Zo leuk dat ik het hier graag nog eens extra uitlicht op Travel Sunday.

Nam jij vroeger ook altijd een notitieboekje mee op vakantie om je verhalen van je af te schrijven en herinneringen voor altijd te bewaren? Het kan nu eenvoudiger met Travel Diaries, het leukste online reisdagboek, dat je ook nog eens kunt laten afdrukken.

Laten we wel wezen: in een mobiele tijd als deze worden notitieboekjes een beetje overbodig. Je kunt alles opslaan in je telefoon of op je tablet: van verhalen tot foto’s. Met GPS-locatie, zodat je niet eens hoeft op te schrijven waar je je bevond. De online app Travel Diaries speelt hier handig op in met hun service.

Zelf blog ik graag tijdens vakanties, maar die blogs kun je dus met copy paste eenvoudig overzetten in Travel Diaries, waardoor je er ook nog eens amper werk aan hebt!

Online reisdagboek in een handomdraai

Travel Diaries, online reisdagboekTravel Diaries biedt de mogelijkheid om online je eigen reisdagboek bij te houden. Elke dag, of elk deel van je reis, kun je een nieuw hoofdstuk aanmaken waarin je al je belevenissen van je af schrijft. Vergezeld door de foto’s die je maakt, of zelfs kaarten van de route die je aflegt. Die kaarten hoef je niet zelf te maken, daar heeft Travel Diaries een handige tool voor.

Geef je online reisdagboek een persoonlijk tintje door te kiezen uit de vele stijlen en door elke pagina zo in te richten zoals jij wilt. Wil je een scheefloze letter of juist niet? Vier foto’s op één pagina of juist maar één grote foto? Je bepaalt het allemaal zelf.

Je reisverhalen deel je vervolgens eenvoudig met vrienden en familie. Mocht je dat niet fijn vinden, je kunt je dagboek of bepaalde hoofdstukken ook op privé zetten, dan kun jij er alleen bij.

Van online naar offline: jouw reisdagboek op je deurmat

En om het nog leuker te maken: je hoeft het niet bij enkel een online reisdagboek te houden. Als je terug bent van je reis kun je eenvoudig jouw verhalen laten bundelen tot een boek in A5-formaat. Met soft- of hardcover. Leer of linnen. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen, tot aan een eigen cover toe. Dit kan al (de rest is overigens gratis) al v.a. € 16,60. Als dat niet leuk is!

Ik ben een wat kritische miep wat kwaliteit betreft als het om fotoproducten gaat. Ik laat zelf voor mijn klanten high quality albums drukken. Maar ja, dat is wel voor een ander budget. Als ik dan kijk naar de kosten van jouw eigen, gepersonaliseerde boek dan kan ik alleen maar zeggen dat het zijn geld meeeeeeer dan waard is.

Ga naar Travel Diaries om je eigen online reisdagboek aan te maken >>

  1 comment

  1. Sas   •  

    wat een super leuk concept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *