Kleine geluksmomenten #12

Hoewel het zomerweer af en toe te wensen overlaat, had ik de afgelopen twee weken niet te klagen. Supertof weekendje weg, leuke mensen om mij heen. Genoeg geluksmomenten!

Lunchen bij Mojo’s in Alkmaar (voor het eten dan, niet voor het personeel) geluksmomenten De perfecte cognac-kleurige enkellaarsjes geluksmomenten Samen in bad Orange is the new black kijken, net begonnen aan deze serie en nu al verslaafd geluksmomenten Slenteren door de oude straatjes van Alkmaar geluksmomenten Witte chocolade fudge geluksmomenten Logeren bij hotel Blooming in Bergen geluksmomenten

De aanstekelijke, vrolijke serveerster van restaurant Vigor (Blooming), dank Cynthia voor het extra bijzonder maken van onze avond geluksmomenten Dubbel liggen omdat Ferry duidelijk te veel heeft gedronken (gelukkig zonder hoofdpijn de volgende dag) geluksmomenten Wakker worden in een luxe hotelbed geluksmomenten Ontbijt met verse croissantjes geluksmomenten Mijn tijger instappers geluksmomenten

Een buurvrouw die je uit de brand helpt als je met spoed naar de dierenarts moet met een doodziek hondje, maar geen auto hebt geluksmomenten Lachwekkende Twitter-conversaties met Petra & Saskia, like the good old times geluksmomenten Met je voeten in de Noordzee geluksmomenten Ietwat meer discipline om af te vallen & de eerste 1,5 kilo kwijt zijn geluksmomenten

Een weekendje weg om weer helemaal verliefd van te worden geluksmomenten De flexibiliteit van het nieuwe werken, handig met een ziek hondje geluksmomenten Deze foto! geluksmomenten Een hondje dat snel opknapt na een pittige darminfectie geluksmomenten Klanten die zeggen dat ze mijn foto’s geweldig vinden, mijn hart maakt dan nog steeds een sprongetje geluksmomenten

Twee zomerse strandshoots in één weekend geluksmomenten Aardbeienmojito’s, omdat ik er nooit genoeg van kan krijgen geluksmomenten Oma die 85 werd geluksmomenten Leuke, nieuwe ideetjes uitwerken geluksmomenten Een toffe fotoshoot met fotogenieke kat geluksmomenten Herhaaldelijke veren in je kont geluksmomenten Nieuwe schrijvers voor Like & Love (it!) geluksmomenten

Genoeg om vrolijk van te worden aan deze kant. Hoe is het aan jouw kant?

  2 comments

  1. Kim   •  

    Super leuk!

  2. Marcella   •  

    Leuk overzicht! Behalve de zieke hond & MH17 natuurlijk. Dat hotel in Bergen klinkt goed. Ik wil ook weer es naar Noord-Holland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *