Stom! #2

Omdat het nog steeds mijn favoriete rubriek in Linda. is & omdat de vorige aflevering zo positief werd ontvangen, heb ik weer even een mopper-artikeltje ingepland. Mopperen is zo fijn!

Mensen die mij bellen in de trein, terwijl ik net mijn telefoon als modem gebruik. Weg internetverbinding! (ik gebruik mijn iPhone als modem op mijn laptop) kruisje1 Het saldo van de spaarrekening kruisje1 Dat ik chagrijnig kan worden van één mislukte foto, terwijl de spetterende foto’s niet blijven hangen kruisje1

Roddelende mensen (al maak ik me er zelf ook wel eens schuldig aan, sorry bij deze!) kruisje1 Dat je iemand een plezier doet met je oude laptop, je hem van tevoren goed test en dat als je hem overdraagt hij niet meer wil opstarten, welkom dode mus kruisje1 Ongestelheidshoofdpijn kruisje1 Treinritjes met temperaturen van 25+ kruisje1

Thuis je hondje ziek (en vervuild) in de bench aantreffen na het werk kruisje1 Mijn eigen ongeduld kruisje1 Agressieve, hoog van de toren blazende bloggers (vecht problemen niet via het web uit) kruisje1 Tijd tekort kruisje1 Een stukje maand overhouden als je saldo op 0 staat (eigen schuld!) kruisje1 Chips die naar me lonkt terwijl ik de strijd met een paar kilo aan het uitvechten ben kruisje1

Dat rosbief zo kort houdbaar is kruisje1 Hondje dat zijn lievelingsknuffel aan flarden scheurt kruisje1 Dromen over mensen met wie je al heel lang ruzie hebt kruisje1 Inhalige mensen zonder enige schaamte kruisje1 Dat zaken & vriendschappen zo slecht samen gaan kruisje1 Dat eerlijk zijn soms zoooo moeilijk is kruisje1 Netflix-verslaving, zo niet goed voor je productiviteit kruisje1

Dat scheermesjes zo duur zijn kruisje1 Het feit dat ik nog steeds maar één stagiaire heb voor de komende periode in plaats van twee, weet je nog iemand voor deze vacature? kruisje1 De regenachtige vooruitzichten van het weekend kruisje1 Dat de vakantie nog meer dan 1,5 maand duurt kruisje1

Wat vind jij stom lately?

  6 comments

 1. Estrella   •  

  Jouw ‘stom’ artikelen zijn mijn guilty pleasure 🙂 Heerlijk om te lezen, maar natuurlijk leef ik óók met je mee!

 2. Willemvk   •  

  Leuk om te lezen 🙂

 3. Paul   •  

  Heerlijk dit. En welke bloggers vechten dan ruzies uit op internet (om meteen even aan het roddelen te slaan)? Want ik mis dat blijkbaar dus allemaal.

 4. Bente   •  

  Ik hou ook wel van een beetje mopperen op zijn tijd (en van de Linda-rubriek!). Ik snap alleen niet helemaal waarom je niet blij bent met je vakantie 😉

 5. Wanda   •  

  Af en toe mopperen hoort er ook gewoon bij! Ik heb deze rubriek ook op mijn blog maar heb hem al een tijdje niet meer gevuld, wordt misschien weleens weer tijd…
  En wat ik stom vind… dat het nu al aanvoelt als de herfst…

 6. Indachtig, Lysanne   •  

  Hahaha, wat een leuk artikel! Wat ik stom vind: Dat ik hier achter mijn computer zit en de kaboutertjes hun werk in huis niet doen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *