Kleine geluksmomenten #13

Als je goed let op de kleine momentjes dan gaat gelukkig zijn je best wel goed af (mits je geen drama-leven hebt). Kijk je mee naar mijn geluksmomenten van de afgelopen week?

Mijn Instagram-notitieboekje (en je kunt er ook een winnen!) geluksmomenten Het organiseren van een verrassingsontbijtjes voor een jarige Ferry geluksmomenten Een te schattige pup spontaan fotograferen terwijl ik met mijn eigen iets-minder-pup aan het wandelen bent geluksmomenten Chocolade door de brievenbus, de fijnste pakketjes geluksmomenten Ferry als een kind zo blij met zijn nieuwe horloge, daar word ik blij van geluksmomenten

Blije vaste klanten geluksmomenten Oud-collega Hester die spontaan langs kwam om wijn te brengen geluksmomenten Filmpjes om vrolijk van te worden (en meteen naar Barbados te willen) geluksmomenten Ferry’s verjaardag vieren bij de Japanner geluksmomenten Uitgebreide knuffelsessies met (puber)Boaz geluksmomenten

Dat die grote boom van de buurman (die voor minder licht zorgde en vooral voor veel ‘puin’ in de vijver) eindelijk weg is geluksmomenten Met een kleedje op de bank tijdens regenachtige weekenden geluksmomenten Wakker worden van Ferry die thuis komt uit dienst en dat ik me dan nog om mag draaien terwijl hij Boaz uitlaat geluksmomenten

Een probleem met mijn mail die door mijn hostingpartij op zondag werd opgelost geluksmomenten Een willekeurige maandagavond achter mijn Mac om te schrijven, wijntje naast me & twee eigen DJ’s op de achtergrond, life is good! geluksmomenten Het enthousiasme van een wederom nieuwe schrijfster voor Like & Love (it!), reisblogger Merin heeft zich bij ons aangesloten geluksmomenten

Homemade cake, gemaakt door de moeder van stagiaire Nikki, die dit meenam op haar laatste dag geluksmomenten Vrolijke postpakketjes in de brievenbus geluksmomenten Een enthousiaste collega-fotograaf tijdens een workshop die ze bij mij afnam geluksmomenten Bros-tablet, die met de witte chocolade geluksmomenten Ferry die me helemaal naar Hoofddorp bracht omdat er trein-troubles waren bij Weesp geluksmomenten

Waar werd jij afgelopen week gelukkig van?

2014-08-19_0001

  3 comments

  1. Kim   •  

    Altijd leuk om te lezen!

  2. Donna Luisa   •  

    Wat een vrolijke dingen allemaal. Fijn om te lezen 🙂

  3. Marcella   •  

    Ik werd vandaag gelukkig van wonen in het noorden. Wij hadden wél zon en daar genoot ik dus optimaal van! (al was ik helaas niet vrij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *