Stom #3

Als je onderstaande reactie krijgt op je tweede Stom-artikel, dan wil je toch meteen weer een nieuwe editie maken. Gelukkig heb ik niet 20 dingen per dag die ik stom vind, dus meteen werd het niet. Maar alsjeblieft Estrella, genoeg guilty pleasure?

Jouw ‘stom’ artikelen zijn mijn guilty pleasureEstrella

Mensen die te laat komen bij fotoshoots en zakelijke afspraken, vaak nog zonder excuses kruisje1 Instagram-ergernis: waarom is er geen multi-account app en waarom zijn links niet clickable? kruisje1 Nu al herfstweer? kruisje1 Waarom zit er maar 24 uur in een dag? kruisje1 Dat weekenden maar uit twee dagen bestaan en werkweken uit vijf, omgekeerde wereld kruisje1 Slapende handen kruisje1 De moeie ogen die ik de laatste tijd constant heb kruisje1

Dat je iets heel tofs (en duurs) mag testen voor Like & Love (it!), maar het niet mag houden (gezien de prijs logisch, toch jammer!) kruisje1 Waarom moet ik altijd zoveel plassen? kruisje1 Ferry die zo hard muziek aan het draaien is dat ik mijn serie niet normaal kan kijken kruisje1 De zomerstop van Goede tijden, Slechte tijden die veel te lang duurt (bijna, bijna, bijna) kruisje1 Het is om 06.00 uur niet meer licht en ‘s avonds ook alweer zo snel donker kruisje1

Chagrijnige hondeneigenaren & mensen die mij willen vertellen hoe ik mijn hond moet opvoeden (extra stom als ze samen komen in één persoon) kruisje1 Dat negatieve opmerkingen langer blijven hangen dan positieve kruisje1 Ferry’s drukke zomerrooster (thank god bijna voorbij) kruisje1 Onverwachte kosten kruisje1 Verkouden zijn in de zomer kruisje1

Dat de kapper mijn haar altijd easy in model krijgt en ik er niet eens enigszins een model in krijg kruisje1 Dat de gezellige redactie-assistente weggaat kruisje1 Een ‘aanrijding’ met 80 kilo hond (Boaz & buurhond die samen in mijn knieholtes vliegen, waarna ik vloog) kruisje1 Geen troostvoer in huis hebben na een flinke valpartij kruisje1 Fotoshoots wéér moeten verplaatsen vanwege regen kruisje1 Dat afvallen en brownies eten niet samen gaat kruisje1

Wat vind jij echt echt echt stom momenteel?

  8 comments

 1. Wanda   •  

  Echt een stom moment? Om 6.20 uur wakker worden omdat je nodig naar de wc moet terwijl je wekker om 6.30 uur af gaat en dan dus niet in staat bent om het tot dat moment te rekken…

 2. Kim   •  

  Ooh ik hou van deze lijstjes! Zit zelfs te overwegen of ik zelf ook een keer zo’n lijstje ga plaatsen.

  Herkenbare dingen trouwens, vooral die eerste, dat het weer zo vroeg donker word, dat negatieve opmerkingen langer blijven hangen dan positieve en verkouden zijn in de zomer.

 3. Paul   •  

  Vermoeide ogen dus? Tijd voor wat extra uurtjes slaap dan?

 4. Sas   •  

  Waarom moet ik altijd zoveel plassen?

  Die ken ik. ZO vervelend.

 5. Marcella   •  

  Altijd fijn, dit soort lijstjes! Ik ben vooral moe door onwijs drukke weken. Aftellen naar Normandië dus!

 6. Ilse   •  

  Leuk lijstje, inclusief een aantal herkenbare dingen!
  Ik zal zelf nooit zo een lijstje met ‘stomme dingen’ bij elkaar kunnen verzinnen. Wat toch wel positief is denk ik. Haha.
  Xx

 7. Willemvk   •  

  Die vroege herfst zou wel hoog op mijn lijstje komen.

 8. Estrella   •  

  Heel leuk om te lezen weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *