5x reisbloggers in de spotlights

Onlangs startte ik een project voor Vakantie.nl, waarbij ik Nederlandse reisbloggers interviewde. Wat bleek? Er zijn veel meer reisbloggers dan ik ooit heb geweten. Mijn favorieten heb ik speciaal voor Travel Sunday verzameld.

What About Her

Met stip op nummer 1: de reisblog van Laura Coolen. Ik ben stiekem jaloers op haar bezoekerscijfers en alle geweldige bestemmingen waar ze is geweest. Je vindt hier overigens niet alleen bestemmingsinformatie, maar ook persoonlijke reisverhalen, hotspots, toffe reisgerelateerde producten en enorm toffe reisvideo’s. Must see!
Ga naar Whatabouther.nl >>

Travel by San

Van alle reisblogs in mijn top-lijstje is dit diegene met de leukste niche: de Verenigde Staten. In 2010 besloot ze dat ze in tien jaar alle Staten van Amerika wilde zien. De teller staat inmiddels op dertien Staten, dus ze heeft nog even te gaan. Ik geniet ondertussen mee van haar Amerikaanse avonturen.
Ga naar Travelbysan.nl >>

Karlijn Travels

Karlijn combineert haar drie grootste passies op haar blog: reizen, schrijven & fotograferen. Haar foto’s maken dat ik nog liever naar de Marokkaanse koningssteden wil, en naar Chefchouen. Een must als je dol bent op reisfotografie & in het bijzonder kleurrijke plaatjes.
Ga naar Karlijn Travels >>

Explorista

Hoewel ik zelf totaal geen budget-traveller ben, en er ook niet voor in de wieg ben gelegd, ben ik dol op de blog van Milou, die helemaal in het teken staat van goedkoper & leuker reizen. Ideaal voor de mensen met minder vakantiebudget, of die er simpelweg een sport van hebben gemaakt zo goedkoop mogelijk te reizen.
Ga naar Explorista.nl >>

Beyoutifulworld

Oké, geen URL die je even zo intypt, ik moet er altijd over nadenken. Maar het is het nadenken meer dan waard. Merin, die ook schrijft voor Like & Love (it!) combineert op haar blog lifestyle & reizen in één. Verre tripjes, maar ook leuke uitjes in eigen land. Laagdrempeliger kan reizen niet zijn.
Ga naar Beyoutifulworld.nl >>

Benieuwd naar de interviews die ik met een deel van deze dames hield? Kijk op Vakantie.nl.

  2 comments

  1. Explorista   •  

    Dankjewel lieve Laura! Ik sta in een mooi rijtje 🙂 X

  2. Oooooh, wat lief dat je me noemt! 🙂 Thanks!

    (ik ben trouwens bezig met het interview maar heb het zo ontzettend druk dat het iets langer duurt, sorry!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *