Kleine geluksmomenten #14

Drie weken geleden was mijn laatste editie van mijn kleine geluksmomenten. Tijd voor een nieuwe dosis glimlach-momenten.

Onverwachte wandelingen op de hei na het werk geluksmomenten #100happydays, een challenge die me via Instagram uitdaagt om elke dag een foto te plaatsen met iets waarvan ik gelukkig wordt geluksmomenten Verhalen van klanten waar ik een big smile van op mijn gezicht krijg geluksmomenten Happy New Hair, wat is een bezoek aan de kapper toch een verwennerij geluksmomenten De eerste Sint- en kerstartikelen zijn geschreven voor Like & Love (it!), zin in pepernoten, en die liggen gelukkig al in de winkel geluksmomenten Restaurantweek, wat is het toch lekker (en dit keer ook betaalbaar!) bij het Veerhuys geluksmomenten

Een bak met homemade brownies van Sabine, die vond dat ik altijd troostvoedsel in de vriezer moest hebben geluksmomenten Een heel weekend samen, zonder diensten van Ferry geluksmomenten Onverwacht een bos bloemen & chocolade aan de deur bezorgd, van vriendinnetje die ik heb geholpen bij bedrijf opstarten geluksmomenten Nog maar vijf weken tot we naar Ibiza gaan geluksmomenten Flinke bijbestellingen van tevreden klanten geluksmomenten Door Ferry bereidde lamsrack geluksmomenten

De kennismakingsgesprekken voor bruiloften in 2015 zijn weer in volle gang, leuheuk! geluksmomenten De geslaagde goodiebox-actie van Like & Love (it!), doe je ook nog mee? geluksmomenten Droog weer in het vooruitzicht geluksmomenten Ferry die me tijdens een drukke werkdag ‘lastig valt’ met schattige foto’s van Boaz geluksmomenten Mijn eerste bootcamp-les is een feit, en zelfs van de spierpijn werd in nog vrolijk (dan weet je dat het nut heeft gehad toch?) geluksmomenten De zomerstop van Goede tijden, Slechte tijden is voorbij geluksmomenten

Twee weken stagiaireloos, ik vond het maar niets, gelukkig heb ik weer een nieuwe stagiaires sinds vorige week geluksmomenten 3 km hardlopen tijdens een thuiswerkdag geluksmomenten Mama’s draadjesvlees geluksmomenten Nog vier weken en we zitten op Ibiza geluksmomenten Een geslaagde bruiloft afgelopen vrijdag geluksmomenten Kleuren voor volwassenen, hoe rustgevend geluksmomenten Een thuiswerkdag zonder koffiezetapparaat-gesprekken maar met knuffelbare hond geluksmomenten Mijn nieuwe sport-outfit geluksmomenten Een geslaagde high tea op het werk geluksmomenten Selfies van Boaz & Ferry per app binnen krijgen geluksmomenten

Waar kreeg jij ene glimlach van op je gezicht de afgelopen weken?

  2 comments

  1. Paul   •  

    Lekker het aftellen naar de vakantie…. Ik kan me voorstellen dat je er zin in hebt, lekker wat zon meepikken in de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *