Geluk

Kleine geluksmomenten #15

Omdat het de kleine dingen zijn die het doen, probeer ik elke dag stil te staan bij kleine geluksmomentjes. Ik heb ze weer voor je verzameld.

Een lief appje van een lief vriendinnetje geluksmomenten Dat ik steeds verder kan hardlopen (van 3,3 naar 3,6 km in een week, en dat in dezelfde tijd) geluksmomenten Sowieso: hardlopen om 07.00 uur ‘s ochtends in de Oostvaardersplassen geluksmomenten Boaz, die steeds meer een knuffelhond wordt geluksmomenten Tapas eten bij La Cubanita, waar je meteen heel veel reclame op de muur kunt kalken geluksmomenten

Een bezoekje aan de ijssalon tijdens een nazomer weekend geluksmomenten Bijna vakantie! geluksmomenten Lachwekkende pubertaferelen van Boaz geluksmomenten Leuke artikelideeën voor Like & Love (it!) verzinnen (maar te weinig tijd hebben, story of mu life geluksmomenten Vriendinnetje helpen met haar nieuwe bedrijf geluksmomenten

Mijn nieuwe hardloopschoenen, die me nog elke keer een nieuwe big smile geven geluksmomenten Een toffe fotoshoot met een mede-fotograaf, voor haar nieuwe website geluksmomenten Een weekend geen afspraken geluksmomenten Oude schoenen ‘herontdekken’, een zo goed als nieuw paar achterin de kast vinden geluksmomenten

Grote najaarsschoonmaak in huis, weg vuilniszakken met troep geluksmomenten Mojito’s op maandagavond, gewoon omdat het kan geluksmomenten Andere bloggers op weg helpen d.m.v. adviesgesprekken geluksmomenten Thuiskomen na een lange dag werken geluksmomenten Inspirerende brainstorm-sessies op het werk geluksmomenten Mijn nieuwe Havaianas, gewonnen via Reizen door de wolken geluksmomenten

Toestemming krijgen van je accountant om een nieuwe MacBook te kopen als reparatie van de oude (kapotte) te duur is, zo praat je slecht nieuws om in goed nieuws (nu nog wachten op een prijsopgave van reparatie) geluksmomenten Een lieve buurvrouw die in geval van nood inspringt m.b.t. de zorg vam Boaz geluksmomenten

Wat waren jouw geluksmomentjes van de afgelopen week?

  1 comment

  1. Sas   •  

    vuilniszakken met troep weggooien kan ik ook zo blij van worden. Opruimen is zo fijn!
    Leuke lijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *