Stom #4

Daar is hij weer; het toch wel populaire Stom-lijstje, waarvan ik had verwacht dat mensen het te negatief zouden vinden. Kennelijk is een zeurende Laura leuk. Of zal gedeelde smart halve smart zijn, en is het fijn om sommige dingen gezamenlijk stom te vinden?

Koppijn op je vrije dag, de hele dag, of nog erger: het hele weekend kruisje1 Verkouden worden vlak voor je vakantie kruisje1 Mensen die rijstwafels eten in de trein, bah! kruisje1 Muizen in de bijkeuken kruisje1 Mensen die 25% van de vraagprijs bieden op Marktplaats, alsof ik dan spontaan ‘ja’ zou zeggen? kruisje1 Vriendinnetjes met ernstige gezondheidsproblemen kruisje1

Brainstorms van 09.00 tot 15.00 uur, dat is toch te lang? kruisje1 Interviews moeten houden op Schiphol, die mensen zijn daar veel te gehaast voor kruisje1 Sommige mensen zouden geen honden mogen hebben (check!) kruisje1 Alle discussies rondom Zwarte Piet (als de pepernoten maar blijven!) kruisje1 Films die drie uur duren, hoe goed ook: ik val in slaap kruisje1

Een blaffende Boaz als er iemand aan de deur staat kruisje1 Zeurende hamstrings kruisje1 Lekgestoken worden door muggen tijdens Bootcamp kruisje1 Dat het nu noodweer is op Ibiza, mag dat even overwaaien kruisje1 Te drukke weken waarin je elkaar amper ziet kruisje1 Een koelkast die niet meer open kan kruisje1 De laatste werkdagen voor vakantie kruisje1 Dat zoveel mensen zich zo ongelukkig voelen dat zelfmoord de enige uitweg is kruisje1

Wat vond jij stom deze week?

  6 comments

 1. Willemvk   •  

  Hoe krijg je het voor elkaar om een koelkast niet meer te kunnen openen?

 2. Laura   •     Author

  Ik gok kapotte scharnier

 3. Paul   •  

  Ik ben de Zwarte Pieten discussie ook helemaal zat. Waarom schaffen we Sinterklaas niet gewoon helemaal af? Zijn we af van dat gezeur (en ja, de pepernoten mogen blijven).

 4. Bianca   •  

  Leuk artikel! Ondanks het om allemaal stomme dingen gaat haha. Vind het soms juist wel eens interessant om te lezen, gaat namelijk zoveel onzin rond in de wereld, ben weleens benieuwd wat mensen daar nou werkelijk van vinden!

 5. sam   •  

  lek gestoken worden door muggen is altijd stom! de koelkast lijkt me ook een irritant dingetje.. succes ermee! 🙂

 6. Estrella   •  

  Tja, stiekem blijft ‘t ook wel één van mijn favoriete blogposts hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *