September: gezien, gelezen, gedaan

Het was echt echt echt geen saaie maand, maar wel een maand van veel werken. Vooruit werken voor onze vakantie op Ibiza, waardoor mijn oktober-blogpost (beloofd!) echt spannender wordt. Voor nu moeten jullie het hier mee doen.

Gezien

Na Drop Dead Diva en Pretty Little Liars ben ik even serie- & film-moe. Gelukkig is daar nog Ferry die zorgt dat ik heeeel af en toe rust krijg met een film. Maar heel eerlijk; we zijn niet zo goed in goede films kiezen. Buiten dat ik de films die ik heb gezien jullie niet zou aanraden, weet ik de titels ook niet meer… Alleen Mystic River begon goed, de film duurt echter 3,5 uur en we moeten hem nog afkijken. Oh en ik zou haast Remember Sunday vergeten, een mooie vrouwenfilm. Net zoals A lot like love, die ik maandag keek terwijl ik ziek op bed lig. Mannelijke lezers: niet aan beginnen!

Wel volgen we Nieuwe buren op RTL4. Na de eerste paar afleveringen kan ik nog niet zeggen wat ik er nu echt van vind, of ik het echt leuk vind. Vooral de herkenning van de vele Almeerse plekken is nu leuk. Over de personages ben ik nog niet uit. Jij?

Gelezen

 • In één ruk uitgelezen: De onderkant van sneeuw. Hoe ga je verder met je leven als je per ongeluk een 3-jarig meisje aanrijdt? Overigens kun je dit boek nu ook via bovenstaande linkje winnen. Doe je mee?

Gekocht

 • Mijn mooiste aankoop van de maand: een TiSento-ring. Omdat ik vond dat ik die wel verdiende.
 • Eigenlijk een nog mooiere aankoop, maar uit nood geboren, dus een kleine bijsmaak: mijn nieuwe MacBook Air. Het moederbord van mijn MacBook Pro 17″ was kapot. Een reparatie van ruim € 600,- vond ik iets te duur voor deze oudere laptop. En nu ik de iMac 27″ boven heb staan, leek dit me een goed alternatief. En ondanks de bijsmaak kijk ik er wel met een dikke glimlach naar als ik hem opstart.
 • Twee lekkere najaarsvesten bij Vero Moda. Nu alleen nog even basic topjes erbij vinden. Iemand tips qua winkels?

Gedaan

 • Geef mij – als papa’s kindje – een huilende vader van de bruid en mijn bruiloft is geslaagd. Tel daarbij op een rode dubbeldekker als vervoer voor bruidspaar én daggasten, een mooi trouwzaal in Haarlem en een geweldige jurk: begin september had ik weer een fijne bruiloft (zie Facebook).
 • Twee weken later was ik weer in Haarlem, voor een weekendje weg met Ferry. Wat lekker om er weer even tussenuit te zijn, zo in aanloop naar de vakantie toe. Want damn, wat heb ik die hard nodig.
 • In de aanloop naar onze Ibiza-trip (vrijdag!) toe werkte ik me vooral een slag in de rondte. Alle cd-tjes op tijd bij klanten, alles op tijd bewerkt, trouwreportage afronden. Op het werk de stagiaire goed genoeg inhuren voor ruim een week zonder mij.

En nu is het sinds een half uur officieel vakantie. Hoe kun je de maand oktober beter beginnen? Bijna naar Ibiza!

  3 comments

 1. kliefje   •  

  Héééél veel plezier jullie!

 2. sam   •  

  Ibiza.. gaaf! heel veel plezier en geniet van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *