We’re going to Ibiza

De afgelopen weken waren een opeenstapeling van werk en vakantievoorpret had ik niet echt. Maar nu… compleet losgeslagen!

In de tijd dat ik bij Libelle werkte, en vooral heel veel werkte, kon ik er donder op zeggen dat ik de week voor de vakantie ziek werd. Ik herinner me een reis naar Egypte in 2007 & vriendinnetje Cindy mij sinaasappels kwam brengen om aan te sterken.

Maar ik herinner me ook nog de reis naar Amerika in 2009, waarbij ik de week daarvoor proestend op bed lag. Bang dat ik bij de douane werd tegengehouden uit angst voor vogelgriep. Wat natuurlijk niet gebeurde. Er is menig reis geweest waarop ik zonder stem vertrok, maar de laatste keren kon ik dat afkloppen. Tot deze week…

Zaterdag kreeg ik keelpijn, zondagochtend was ik brak. Maar zondagavond voelde ik me wel weer goed. Tot ik maandag misselijk wakker werd, toch besloot naar het werk te gaan en in de trein totaal niet lekker werd. Ik heb twee uur doorgebracht op kantoor en ben naar huis gegaan, mijn bed in. Bang voor buikgriep, die thank god niet doorzette. Dinsdag werkte ik thuis, nog even rustig aan. Die keel die werd alleen niet beter, mijn stem werd heser en de klieren zetten op. Ik hoest met name ‘s avonds en ‘s morgens als een otter. Maar dat mag de pret niet drukken: we’re going to Ibiza.

Na dit bericht gaat mijn computer uit, haal ik nog even een doekje door het huis en dan dropt de buurvrouw ons bij het station. Maar de pret begon eigenlijk gisteravond al. Aan de hand van diverse blogs, drie reisgidsen en een top vol documenten van een collega van Ferry stelde ik een wishlist samen. Op de valreep reserveerde ik nog even voor een closing party (het feestseizoen wordt hier begin oktober traditioneel afgesloten met feesten vol dj’s) in een toffe beachclub. Waarmee ik de man onwijs blij maakten.

Nog even doorbijten tijdens de vlucht en dan gaan we zes dagen (ja, tekort!) genieten van het Spaanse eiland. En natuurlijk laat ik jullie meegenieten! (vooral via Instagram)

  2 comments

  1. Kim   •  

    Heerlijk, geniet ervan samen!

  2. Inge   •  

    Wat leuk! Veel plezier! Ik herken dat van het ziek worden voor de vakantie.. Alsof je het dan toe laat ofzo. Leuke blog ik volg je nu via bloglovin!
    Heel veel plezier op Ibiza, het is geweldig daar! XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *