Verliefd op Ibiza

Het zou je hier haast zijn ontgaan, maar we gingen echt. Naar Ibiza. En ik werd verliefd. Niet zozeer op het eiland en de geweldige bezienswaardigheden (want die zijn beperkt), maar wel op de sfeer en het Ibiza-gevoel.

Hoewel zes dagen natuurlijk echt tekort is voor een vakantie – tegen de tijd dat je eindelijk echt alle sores van thuis hebt achtergelaten en totaal ontspannen bent, kun je je koffer alweer pakken – is zes dagen dus wel lang genoeg om verliefd te worden. Al was ik dat al na anderhalve dag. Waarom? Omdat je van dit eiland gewoon enorm happy wordt.

Ibiza is net zo chill als je verwacht, niemand is gehaast en niemand foetert op elkaar, iedereen is lief geluksmomenten Hoe kan een klein eiland zoveel geweldig mooie baaien hebben? geluksmomenten Mojito’s zijn (ondanks dat ze op sommige plekken € 16,- kosten) nog veel lekkerder in een tropische omgeving geluksmomenten Goed eten staat hier hoog in het vaandel geluksmomenten Je moet wel verliefd worden op Dalt Vila, het oude deel van Ibiza-Stad geluksmomenten

Het was er, ondanks dat het al oktober was, nog ruim 27 graden (en wat is het hier koud!) geluksmomenten Party-seizoen over in oktober? Nee, hoor in het eerste weekend heb je alle closing party’s geluksmomenten Dineren bij überhip Blue Marlin, terwijl DJ’s voor vette muziek zorgen en je je ogen uitkijkt, wat een extreme outfits (en het kan daar allemaal geluksmomenten Winkelen bij Sluiz, wat een toffe concept-store geluksmomenten

Ze rijden in Ibiza niet zo dwaas als in de rest van Spanjegeluksmomenten Ik ben dol op markten en dus dol op de hippiemarkt in Las Dalias, ondanks dat deze de grootste en meest commerciële is (en dat hij slecht is voor je portemonnee), moet je hier geweest zijn geluksmomenten Aioli in overvloed, knoflookbrood in overvloed, make my day! (ik mistte alleen chocoladedesserts) geluksmomenten

Lunchen bij Bar Carlos in Santa Gertrudis de Fruitera betekent lunchen op lage krukjes tussen de locals in geluksmomenten Leuke rokken & jurken in overvloed, ik heb me ingehouden vanwege de herfst die hier al zijn intrede heeft gedaan geluksmomenten Ons appartement had een 24-uurs service, je kon ontbijten wanneer je wilt (en we sliepen dus meer uit dan ik van plan was) geluksmomenten Super-relaxte loungebedden om op te zonnen geluksmomenten

Heel veel geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten  voor Benniràs. Deze baai in het noorden van het eiland (hoe idyllisch!) is op zondagmiddag ‘eigendom’ van trommelaars en hippies die daar in de open lucht een feestje geven. Inclusief mojito’s die voor een veel vriendelijkere prijs ( 5,-) voor je worden gemaakt. Door locals, die alle ingrediënten meenemen vanaf huis.

En toen waren we alweer terug. Genoten van elk moment (na ja, behalve de vlucht), balend dat het voorbij is. Gelukkig gaan we in november nog even een weekje weg in Nederland met Boaz (die het goed deed in het pension). Gewoon weer aftellen!

2014-10-14_0001 2014-10-14_0002 2014-10-14_0003 2014-10-14_0004 2014-10-14_0005 2014-10-14_0006 2014-10-14_0007 2014-10-14_0008 2014-10-14_0009

  12 comments

 1. Northflix   •  

  Wow! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Echt te gek!
  Ik let nu extreem op andermans foto’s sinds ik zelf (sinds een paar weken) mijn eerste DSRL heb gekocht.
  Ibiza spreekt mij niet zo aan. Ben bang dat ik me daar zeer oud en niet modieus genoeg ga voelen.

 2. Laura   •     Author

  @ Northflix: hoe oud ben je dan? 🙂 Ik heb in 2007 mijn eerste SLR gekocht en sindsdien hard geoefend haha.

 3. Wanda   •  

  Prachtige foto’s die wat mij betreft het beeld dat ik in gedachten heb van Ibiza goed weergeven!

 4. Bianca   •  

  wauww wat een mooie foto’s! Ik wil zeker nog een keer naar Ibiza! Ben zelf ook gek op die leuke marktjes haha

 5. kliefje   •  

  Nice! Ik zag een maand of wat geleden ook al foto’s van Ibiza op een ander blog. Die waren ook al zo prachtig. Misschien dan toch maar eens gaan? 🙂

 6. Laura   •     Author

  @ Klief: ik zou er voor tekenen, gaan!

 7. sam   •  

  geweldig dat je een heerlijke vakantie hebt gehad en wat een onwijs mooie foto’s!

 8. Willemvk   •  

  Dat was een prima vakantie zo te zien. Genieten.

 9. Paul   •  

  Prachtige foto’s weer Laura. Ik ben zelf niet zo’n partypooper, dus Ibiza trekt met niet zo erg.

 10. DQ   •  

  Wat een heerlijke foto’s! Klinkt als een top vakantie. X

 11. FemkeDoet   •  

  Hoi Laura, wat een leuke blog heb je! Ibiza is fantastisch he! Ik ben er zelf in mei geweest en ik heb het er zo naar mijn zin gehad. Wat een prachtige foto’s. Ik ga je blog zeker volgen.

 12. Melissa Charlotte   •  

  Wat een geweldige foto’s en wat tof dat je naar Ibiza geweest bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *