Kleine geluksmomenten #16

Ai, pijnlijke stilte hier lately. Het is druk, ik wil teveel en mijn hoofd zit te vol. Bloginspiratie schiet er dan bij in. Gelukkig het genieten van de mooie momenten niet. Bij deze dus weer een fijn lijstje geluksmomenten.

Eindelijk weer eens tijd nemen voor een bad & een boek geluksmomenten Een vrolijke Boaz ophalen bij het pension na je vakantie geluksmomenten De ene vakantie net achter de rug hebben en de volgende al weer in het vooruitzicht hebben, over anderhalve week gaan we een weekje naar Landal Miggelenberg geluksmomenten Terugkerende happy moment: tevreden klanten die extra veel nabestellen (ook zonder nabestelling zijn ze lief, zolang ze maar tevreden zijn) geluksmomenten

Een avondje ongezond afhaal food bestellen en ongegeneerd wegschransen geluksmomenten Ferry’s vele avonddiensten kunnen gebruiken om aan al je websites te werken geluksmomenten Flying Tiger geluksmomenten Nationale Cadeautjesdag: wijn voor Ferry, een toffe tas voor mij en een uniek bot voor Boaz, allemaal om te testen voor mijn nieuwe website geluksmomenten

Mijn nieuwe MacBook Air, van de nood (kapotte MacBook) moet maar een deugd maken (nieuwe gadget) geluksmomenten De geur van Robijn-Zwitsal-wasverzachter geluksmomenten Horen dat de hartoperatie van je beste vriendinnetje goed is verlopen geluksmomenten Een newbornshoot van de schattige dochter van collega A. geluksmomenten Altijd iemand (of iets in het geval van Boaz) die op je wacht thuis geluksmomenten Het boek Ik wist het geluksmomenten Een dagje samen naar de Markthal in Rotterdam geluksmomenten

Kindjes die bij je op schoot kruipen tijdens een fotoshoot, niet handig, wel fijn dat ze je kennelijk lief vinden! geluksmomenten Huisgemaakte mojito’s door Ferry geluksmomenten ‘s Nachts moeten plassen en dan via de vide Boaz helemaal opgekruld voor de deur zien waken, kan me nog elke keer vertederen geluksmomenten Zelfgemaakte mojito’s op zaterdagavond geluksmomenten Mijn moeder blij maken met een fotoalbum van onze vakantie naar Kreta geluksmomenten Bakkerij Stekkie die op zondag verse muffins komt brengen (thanks Sab!) geluksmomenten

En extra geluk: vandaag is alweer de 62e verjaardag van mijn vader (en daar komen nog heel veel jaren bij) én de allereerste verjaardag van Boaz.

  4 comments

  1. sam   •  

    Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je vader!

  2. Paul   •  

    Gefeliciteerd met je vader en Boaz. De wasverzachter met Zwitsalgeur wil ik ook. De geur van Zwitsal vind ik heerlijk.

  3. Sabine   •  

    De cake met kruidnoten en witte chocola hebben we het niet over ssssssttttt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *