Stom #5

Dat was eventjes geleden: een Stom-serie. Maar ik had het simpelweg te druk om me druk te maken om stomme dingen, dus ik moest even verzamelen. Geniet mee van mijn kleine irritaties.

Mensen die iets ter sprake brengen terloops, maar dan niet willen vertellen wat er precies is kruisje1 In de regen naar de trein fietsen en met natte kleding in de trein zitten kruisje1 Dat het zo vroeg donker is kruisje1 Vriendinnetje met gezondheidsproblemen, die je zo graag beter wilt zien, maar waarvan je weet dat dat nooit echt meer zal gebeuren kruisje1

Dat ik weer de Lotto heb gewonnen volgens mijn mailbox, maar nog steeds die woonkamer niet kan verbouwen kruisje1 Je bed uit moeten als het koud is kruisje1 De irritante blaf van de achterbuurhond kruisje1 Dat ik geen iPhone-spelletjes-ontwerper ben geworden (dan was die woonkamer allang verbouwd) kruisje1 Parkeerboetes (helemaal als het je eigen schuld is omdat je het nieuwe kenteken verkeerd hebt ingevuld in ParkMobile) kruisje1

Regen op vrije dagen kruisje1 Vijfdaagse werkweken, waar ik na 10 jaar (daarvoor werkte ik 32 uur) nog steeds niet aan wennen kruisje1 De weegschaal, of eigenlijk de cijfers die er momenteel op staan kruisje1 Ons puberhondje kruisje1 Muggen in november kruisje1 Geen inspiratie hebben voor mijn blog kruisje1 Dat ons Landal-weekje er bijna op zit kruisje1 Dat we daarna gen vakantie meer op de planning hebben kruisje1

Mensen die hun hond niet aanlijnen daar waar het wel moet kruisje1 Een stom-in-het-vooruitzicht-moment: de weegschaal zodra we weer thuis zijn kruisje1 De matrassen van Landal, hallo kuil! kruisje1 Mensen die geen geld uitgeven aan goede beha’s (vooral als ze dan ook nog een tv-programma presenteren) kruisje1

Genoeg geklaagd! Ik ga weer sparen voor een volgende aflevering.

Fotografie: Flickr | Zeevveez

  8 comments

 1. Kim   •  

  Haha leuk, ik ben zelf ook met zo’n lijstje bezig!

 2. Tatiana   •  

  Wat een leuk artikel, leuk gedaan.

  Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

  Liefs,
  Tatiana
  Blog & Beauty

 3. Bianca   •  

  Erg leuk artikel! Erg herkenbaar!

 4. Juudith   •  

  Zitten wel een aantal erg herkenbare dingen tussen haha! Soms wel even goed om het er uit te gooien!

 5. sam   •  

  Vind het ook altijd enorm irritant als mensen hun hond gewoon los laten lopen waar dat niet mag, helemaal als de hond naar mijn hond toe komt die wel aan de lijn zit.. heel irritant.. uh.. stom!

 6. Estrella   •  

  Heerlijk lijstje weer. Grappig maar ook herkenbaar. En ja, mensen die hun honden niet aanlijnen waar dat moet vind ik ook vreselijk irritant. Zeker als de hond in kwestie dan ook nog agressief is en het baasje dat goedpraat, terwijl mijn eigen hond bijna aan flarden wordt gescheurd als het aan die andere hond ligt.

 7. Paul   •  

  Laura, ik vind dat je volop inspiratie hebt. Elk artikel dat je online zet bevat weer nieuwe informatie… dus maak je niet zo druk. Liever wat minder berichtjes dan dagelijkse blogjes vol onzin of saaie quotes.

 8. Laura   •     Author

  @ Tatiana: ik ben niet zo van de tags, vind je het erg als ik deze skip?

  @ Paul: lief van je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *