Kleine geluksmomenten #17

Afgelopen maand stond niet te boek als de beste maand van dit jaar. Je baan verliezen na 12,5 jaar is niet niks, zelfs niet als je er wel vrede mee hebt… Maar ondanks alles probeer ik te genieten van de kleine dingetjes en noteer ik ze bewust. Omdat genieten juist nu zo belangrijk is! (en omdat ik extra veel tijd heb om stil te staan bij de kleine dingen)

Een nieuw gevulde en opgeruimde kledingkast, inclusief sollicitatie-proof kleding geluksmomenten Mijn MacBook Air (met toffe sticker!), nog elke dag een verademing vergelijken bij die gammele MacBook Pro geluksmomenten Naar Ikea gaan en maar € 18,95 uitgeven, een prestatie voor mij! geluksmomenten Verrassings-kerst-cadeautjes versturen (en de toffe reacties daarop) geluksmomenten Een bedankkaart van een lief vriendinnetje (wat helemaal niet nodig was, maar des te meer gewaardeerd) geluksmomenten

Ferry die me na slecht nieuws op het werk meteen komt ophalen (en die honderdduizend keer mijn hoofd kriebelt als ik onrustig ben) geluksmomenten Plannen maken voor kerst geluksmomenten Ouders die bezorgd zijn, een teken van heel veel liefde geluksmomenten Net als je denkt dat je een level met Jelly Splash nooit kunt winnen, speel je hem in één keer uit geluksmomenten 

Ik denk dat Boaz mij heeft gered van een inbreker toen Ferry op de kazerne sliep, om 04.00 uur ging hij keihard blaffen, iets dat hij alleen doet als er iemand voor de deur staat (vast geen collectant op dat tijdstip) geluksmomenten Een keer een film selecteren op Netflix die wél goed is geluksmomenten Oh oh, weer een nieuwe domeinnaam geregistreerd, daarover later meer geluksmomenten Nieuwe afleveringen van Drop Dead Diva op Netflix (oeps, alweer allemaal gekeken) geluksmomenten

Goede gesprekken met je vader tijdens een etentje, onder het genot van mojito uiteraard geluksmomenten Beseffen wat je hebt i.p.v. bezig zijn met wat je niet hebt geluksmomenten Een hond die je komt knuffelen en met zijn trouwe hondenogen aan komt kijken als je je even ellendig voelt geluksmomenten Een postbode met volle handen vol leuke producten om te testen geluksmomenten Met je moeder naar Annie gaan, jeugdsentiment! geluksmomenten

Gure weekenddagen & niets op de planning hebben staan, zalig! geluksmomenten Dat mijn lieve vriendinnetje na haar operatie snel opknapt geluksmomenten Lieve mensen om me heen, die zoveel vertrouwen in me hebben geluksmomenten Mijn nieuwe sjaal van POM Amsterdam geluksmomenten Dat de kinderen van vriendinnen het mogelijk maken dat je zonder schaamte naar kinderfilms kunt gaan geluksmomenten Wandelingen op de hei om je hoofd leeg te krijgen geluksmomenten

Voor het eerst in vijf jaar een egel gespot in de tuin geluksmomenten Op woensdag een sollicitatiebrief sturen & op donderdag al gebeld worden om een afspraak te maken geluksmomenten Een high tea middag met vriendinnetje Debbie geluksmomenten Mijn nieuwe sloffen geluksmomenten Een eerste sollicitatiegesprek (ook al was er geen klik en is het voor mij denk ik een ‘nee’) geluksmomenten

Skyradio, Christmas station geluksmomenten Mijn nieuwe profielfoto, met dank aan Sabine geluksmomenten Het voordeel van een kapotte spijkerbroek? Je mag een nieuwe spijkerbroek kopen! geluksmomenten Gezelligheid op de bank (ja, we zijn semi-gezwicht) geluksmomenten  Geen wekker meer om 06.00 uur (ja, vrijgesteld zijn van werk heeft voordelen) geluksmomenten De kerstboom die Ferry zo mooi heeft versierd geluksmomenten

Waar word jij momenteel blij van? Even los van dat het december is en dat sowieso een maand is om blij van te worden. Die had ik nog niet genoemd hè?

  5 comments

 1. Estrella   •  

  Fijn lijstje! Mijn maand is tot nu toe ook niet echt geweldig en dan word ik ook niet heel blij van kerst. Ik sta dus vooral nu ook stil bij de kleine dingetjes die wel leuk zijn.

 2. Kim   •  

  Wat fijn dat je alweer een sollicitatie gesprek hebt gehad, ookal was er misschien voor jou geen klik. Ik word blij van vandaag, mijn enigste vrije dag in 8 dagen. En van het samen zijn met mijn vriendin gisteren 🙂

 3. sam   •  

  Ik vind het een enorme prestatie dat je zo weinig kunt uitgeven bij ikea 😉

 4. Willemvk   •  

  Ferry is een blijver. Prima gedaan van ‘m om jou na slecht nieuws direct op te halen.

 5. Juudith   •  

  Mooi lijstje! mooie momentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *