Kleine geluksmomenten

Kleine geluksmomenten #18

Het grootste geluksmoment is natuurlijk mijn nieuwe baan. Toch waren er heel wat kleine geluksmomentjes de afgelopen maand, die ik niet eerder deelde. Te weinig fut door het gemis van ritme. Maar nu dan toch eindelijk… Sommige met terugwerkende kracht.

Relaxte feestdagen zonder veel ‘moetjes’ geluksmomenten Onverwacht toch niet alleen zitten met Oud & Nieuw geluksmomenten Dat je toffe sloffen worden opgegeten door je hond & dat je dan nieuwe krijgt van de leverancier geluksmomenten You’re not you, een film die je eigenlijk moet zijn, ik heb van begin tot einde geboeid gekeken (en dat is heel wat voor mij!) geluksmomenten

Een gezellig avondje met vrienden, veel gelach en lekker eten (en met name de goddelijke red velvet brownies met cheesecake en witte chocolade) geluksmomenten Een hond die niet bang is voor vuurwerk geluksmomenten Lange wandelingen in de Soesterduinen met buurvrouw, Boaz & zijn vriendinnetje Juno geluksmomenten Geslaagde sollicitatiegesprekken geluksmomenten Lieve mensen die je vacatures doorsturen waarvan ze vinden dat het echt wat voor jou is, ondanks dat het nu niet meer nodig is, heb ik dit enorm gewaardeerd geluksmomenten

Het nieuwste boek van Karen Rose (nu al, en ik moet hem nog uitlezen) geluksmomenten Een gezellig etentje met 60 top-bruidsfotografen geluksmomenten Binnen kunnen blijven als het regent omdat je toch nergens heen moet als je geen werk hebt geluksmomenten Een supertof afscheidsetentje van Sanoma, met enorm veel lieve woorden van twee managers geluksmomenten De extra quality tijd die ik nu met Ferry heb geluksmomenten

Plannen maken voor een huge woonkamerverbouwing, daarover later meer geluksmomenten Leuke presentaties op de Webwinkel Vakdagen (ja, als je toch tijd over hebt!) geluksmomenten Ochtendwandelingen in de Oostvaardersplassen geluksmomenten Het lintje dat mijn oom begin januari kreeg geluksmomenten Een toffe februari-maand in het vooruitzicht, o.a. met mijn vader naar Thialf geluksmomenten

Ook met mijn moeder ga ik op stap, we hebben een wellness-winkel-weekend geboekt, cadeau gekregen van Ferry omdat hij trots is vanwege mijn nieuwe baan geluksmomenten Binnenkort zie ik Agaat weer, ik zag haar veel te lang niet geluksmomenten Mijn driedaagse opleiding ‘Effectief inzetten van social media’, na één dag ben ik al helemaal enthousiast geluksmomenten

Het nieuwe notitieboekje dat ik mezelf cadeau gaf voor mijn nieuwe baan geluksmomenten BTW weg er mee-dagen van de Mediamarkt, € 250,- voordeel doordat Bose dit jaar wel meedeed geluksmomenten Marktplaats-woede, afscheid nemen van veel dingen waarmee we een potje maken voor de woonkamer, en dat potje groeit flink door geluksmomenten Een onwijs lieve kaart van oma geluksmomenten

De eerste aankoop voor onze nieuwe woonkamer: super-toffe lampen geluksmomenten Dat ik minder van mezelf ‘moet’ de laatste week geluksmomenten Het dip-gevoel dat ik anderhalve week geleden in ernstige maten had, lijkt af te nemen (niet te hard juichen) geluksmomenten Winterzon tijdens fotoshoots geluksmomenten Leuke etentjes met Ferry inplannen (zaterdag het afscheidscadeau van collega’s verzilveren, en ook al gereserveerd voor de Restaurantweek) geluksmomenten

En dan ben ik vast nog heel veel kleine geluksmomentjes vergeten. Life is good!

  5 comments

 1. sammie   •  

  Wat een heerlijke geluksmomentjes!

 2. Kim   •  

  Fijn om weer te lezen Laura! 🙂

 3. Sylvia   •  

  Ah, fijn positief blogje 🙂

 4. Sandrijn   •  

  Hele fijne geluksmomentjes! Goed om bij stil te staan om 3 uur op dinsdag als de week nog heeeeeeeeeel lang duurt….

 5. Paul   •  

  Laura, het zij je gegund allemaal deze gelukmomenten. En ik hoop dat nu die baan gevonden is, je extra kunt genieten van alle vrije tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *