Stom #7

Stom: dat was even geleden. Met name omdat ik voor mezelf vooral positief moest blijven, en niet thuis in een depressie mocht zakken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kan dingen namelijk stiekem best snel dingen stom vinden. Ik heb weer een aantal dingen/momenten voor je verzameld. Smul je mee?

Nu ik rust heb omdat ik een baan heb gevonden, begint het verwerken, dat betekende twee weken geen blije Laura (maar ik lijk weer de oude!) kruisje1 Bedrijven die niet professioneel handelen (en ook met America Express ben ik  momenteel geen vrienden, heb je even?) kruisje1 Mensen die hondenpoep op de stoep laten liggen kruisje1 Dat het nog ruim acht weken duurt voor ik aan de uitdaging mag beginnen waar ik zo enthousiast over ben kruisje1

Dat je denkt dat mensen je niet meer kunnen teleurstellen en het toch wéér gebeurt, met name stom van mezelf dat ik dat toelaat kruisje1 We weten al precies hoe we de woonkamer willen, maar sjips, we ‘moeten’ nog tot half mei wachten tot we kunnen bestellen (later meer over dit immense project) kruisje1 Dat Netflix stopt bij seizoen vijf van Flikken Maastricht, ik wil verder kijken (gek hè, ik had nog nooit een aflevering gezien) kruisje1

Dat uit het oog in sommige gevallen ook echt heel snel uit het hart is kruisje1 Treinen die niet rijden als je een afspraak hebt om je contract te tekenen (gelukkig was daar reddende engel Ferry met de auto) kruisje1 Eigen onzekerheid kruisje1 Dat ik meer tijd heb, maar er op bloggebied minder uit mijn handen lijkt te komen dan toen ik werkte kruisje1 Thuiszitten maakt letterlijk lui en minder scherp kruisje1

Afvallen lukt me niet, waar is die discipline? kruisje1 Dat mijn toffe social media opleiding bijna is afgelopen kruisje1 Dat alle leuke afspraken in één week komen en de week daarna zo saai lijkt te zijn kruisje1 Wachten op een offerte kruisje1 Een hond met rijdgedrag bij de opvang kruisje1 Dat je niets meer hoort over de NOS-schutter, dat is toch raar? (ik ben wel benieuwd wat ‘ie nu echt wilde vertellen kruisje1

Genoeg ge-Stom! vanuit mijn kant. Wat vind jij stom?

  5 comments

 1. kliefje   •  

  Poeh. Heb je even? 😉

 2. Laura   •     Author

  Ik wel, alle tijd van de wereld momenteel 😉

 3. Wendy   •  

  Dat laatste zat ik me toevallig gisteren nog af te vragen. Vind het inderdaad stom dat je er opeens helemaal niks meer over hoort.

 4. sammie   •  

  Ohhh ja mensen die hondenpoep laten liggen begrijp ik echt niet! Wij ruimen het altijd netjes op maar worden toch regelmatig boos aangekeken of verwijtend en minachtend aangesproken.. Andere mensen verzieken het voor de mensen die wel braaf zakjes bij zich hebben.

 5. Estrella   •  

  Leukleukleuk weer om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *