Kleine geluksmomenten #19

Mijn grootste geluksmoment momenteel: de laatste maand thuis zitten. En in die maand geniet ik natuurlijk extra van de kleine dingen.

Tijdens mijn laatste coachingsessie vertelde ik heel trots hoe goed ik het eigenlijk gezien deze periode doe, en ja, dat voelt ook echt zo! geluksmomenten De handtekening onder mijn laatste bonusformulier gezet, weer wat zakgeld voor de woonkamerverbouwing geluksmomenten Meeting op ‘mijn’ nieuwe kantoor, is het al 1 april? geluksmomenten

Alle 2014-papieren zijn bij de accountant ingeleverd, stiekem altijd heel spannend, maar ook die bulk werk zit er op geluksmomenten De toffe nieuwe kussens voor op de nog toffere nieuwe bank (die pas in augustus komt ofzo, zucht) geluksmomenten Een weekend weg met mijn moeder geluksmomenten Onverwacht toch nog geld terug geluksmomenten

Brainstormen met toekomstige collega’s per mail geluksmomenten Drop met chocolade, of chocolade met drop…. mmmm! geluksmomenten Langer & eerder licht, krijg je toch spontaan de zomer van in je bol? geluksmomenten Een nieuwe zomergarderobe, inclusief droomlaarsjes geluksmomenten

Een hond die super-enthousiast en piepend naast de deur (daar hebben we een raam) zit te wachten als je thuis komt na een weekendje weg met je moeder geluksmomenten De hamam behandeling die mijn moeder mij cadeau deed tijdens een weekendje weg geluksmomenten Uitslapen op zondag, zonder dat je verder plannen hebt geluksmomenten

Het eerste lenteweekend geluksmomenten De tuinopknapbeurt: weg Japanse grassen, welkom grasmatje voor Boaz (nu nog leren niet te graven) geluksmomenten Een uitgeruimde kledingkast, voorzien van genoeg voorjaarskleding geluksmomenten Lieve vriendinnetjes geluksmomenten Boaz die steeds beter luistert tijdens het loslopen geluksmomenten Een verrassings-driegangen-diner waar ik wonderwel alles van lustte geluksmomenten

Waar werd jij gelukkig van de afgelopen twee weken?

  2 comments

  1. sammie   •  

    Een uitgeruimde kledingkast.. Oh ik moet echt de mijne weer eens opruimen, mijn helft dan.. 😉

  2. Juudith   •  

    Klinkt goed allemaal! je geniet goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *