Waar je aan toe komt als je lang ‘vakantie’ hebt…

Vier maanden ‘vakantie’: het klinkt als een ultieme droom. Eindelijk eens toekomen aan de dingen waar je nooit aan toekomt…

Ongegeneerd alle afleveringen kijken van Gossip Girls (en Life Unexpected en en en…) Alle papieren eindelijk eens opruimen en sorteren Heel veel meuk op Marktplaats zetten en nog meer naar de kringloop brengen Uitslapen & middagdutjes Teveel eten & aankomen (waar is mijn discipline?) Eindelijk eens veel vakliteratuur lezen Stiekem al af en toe werken, uit enthousiasme Meer lange wandelingen maken met Boaz

Woonwinkels afstruinen en handtekeningen onder contracten zetten (wiehoe, een nieuwe woonkamer!) Heel veel in huispakken en joggingbroeken lopen Nog meer uitslapen (ondanks dat ik trouw de wekker zet, 9.00 uur blijft uitslapen voor mij) Heel veel quality time met Ferry (en we slaan elkaar nog niet de hersenen in, wat ik wel had verwacht)

Je druk maken om dingen die er niet toe doen, maar waar je over blijft piekeren Doordeweekse thee-afspraakjes met vriendinnetje D. Mijn Instagram-tijdlijn volspammen met foto’s van een allerschattigste en eigenwijze Boaz Uren vullen met verslavende iPhone-spelletjes Nagels lakken, elke dag

Teveel accessoires kopen die bij de nieuwe inrichting passen Liters water drinken in de hoop dat je daarmee je snoepdrang tegengaat Bloggen, bloggen en nog eens bloggen

De tuin overhoop gooien met Ferry samen: weg onrustig ogende Japanse grassen, welkom clean grasmatje Shop till you drop! Vriendinnetje Sabine & buurvrouw Inge helpen met hun nieuwe website Meer doordeweekse fotoshoots Te lange verlanglijstjes op VT Wonen maken (ik blijk opeens een serviestic te hebben in de kleuren blauw/grijs/zwart/wit)

En ja, ook dat gaat dus vervelen. Zolang er geen ritme is, ben ik namelijk futloos. En ik ben gewoon productiever met een druk  schema. Dus… is het al 1 april?

  7 comments

 1. sammie   •  

  Je hebt wel veel kunnen doen! Maar het is bijna.. bijna 1 april! 😉

 2. Juudith   •  

  ooooh wat moet dat een heerlijk gevoel zijn! lijkt me heerlijk om ze je maanden door te komen!

 3. Willemvk   •  

  Nog een halve maand wachten, dan mag je weer. Maar zoals je het beschrijft klinkt het lang niet slecht.

 4. Laura   •     Author

  Dan is mijn sarcasme mislukt haha 🙂

 5. Esther   •  

  Vakliteratuur… gewoon reisblogs bedoel je 😉 Ooooh, middagdutjes… dat ga ik morgen eens doen, lekker op de bank kwakken en Suits kijken en dan snoooze.

 6. Laura   •     Author

  @ Esther: nee, boeken over online marketing & psychologie van de mens m.b.t. influence en aankopen enzo.

 7. Paul   •  

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel erg toe ben aan zo’n lange vakantie met een baan in het vooruitzicht. Helaas vond ik al een baan voordat ik werkelijk boventallig werd (maar daarover klagen, gaat eigenlijk te ver).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *