Geluk

Kleine geluksmomenten #20

Met wat zonnige middagen en het einde van mijn thuis zit-periode in zicht genoeg redenen om blij te zijn. Toch was er meer waar ik de afgelopen twee weken van ging glimlachen. Kijk je mee?

In mijn laatste weken thuis regelmatig buiten in het zonnetje lezen (en mezelf ook die rust gunnen, in plaats van te gaan bloggen) geluksmomenten Dat ik eindelijk de lijn-discipline weer te pakken heb geluksmomenten Tijdens de Restaurantweek eten bij Het Veerhuys in Almere-Haven geluksmomenten Nieuwe profielfoto’s geluksmomenten Vrolijke, nieuwe sokken geluksmomenten

Samen op een doordeweekse dag het centrum in (dat ga ik straks nog missen) geluksmomenten Genieten in de tuin van het zonnetje geluksmomenten Ferry die onverwacht toch vrij heeft op zijn 40e verjaardag, nu heb ik nog vijf maanden om iets leuks te bedenken geluksmomenten Wakker worden terwijl het al licht is geluksmomenten Een vermelding in Bruid & Bruidegom geluksmomenten 

Boaz die het na een paar hormoon-gebonden akkefietjes weer goed doet bij de opvang geluksmomenten Ik heb weer rust gevonden om te kleuren (en die kleuren zijn geen toeval, daarover later meer) geluksmomenten Grab a melt, een nieuwe lunchtent in Almere, zo leuk! geluksmomenten Je zonnebril weer nodig hebben tijdens het autorijden geluksmomenten Uitgebreid uit eten met lieve vrienden geluksmomenten Eten bij andere lieve vrienden geluksmomenten

Nieuw servies, passend bij… de nieuwe inrichting! (waar ik echt nog een uitgebreid blogje over ga typen geluksmomenten Opgeruimde keukenkastjes, dat servies moest toch ergens staan geluksmomenten Veel shoppen bij Ikea en niet meteen blot zijn geluksmomenten Blije mensen die dankbaar zijn voor je spontane postpakketjes geluksmomenten Lieve hulp bij Boaz’ hormonen- en ‘ik word volwassen’-buiten geluksmomenten

Bijna bijna bijna aan het werk, had ik dat al ergens genoemd? geluksmomenten Mijn eerste blogjes staan al online bij dé Vakantiediscounter, mijn carrière daar is dus eigenlijk al gestart geluksmomenten Een trouwalbum maken van één van mijn favoriete bruiloften van vorig jaar geluksmomenten Een ijskoude fotoshoot in het Vondelpark, wat door mijn geweldige model voor een big smile zorgde tijdens het nabewerken geluksmomenten

En weet je wat nog meer geluk zou zijn…? Als ik mijn carrière kan starten met een Zoover Award voor beste online reisbureau. Stem je mee?

  3 comments

  1. Esther   •  

    Dat klinkt als een prima week Laura! Grappig, ik heb de afgelopen 5 maanden bij een opdrachtgever op kantoor gewerkt en ga vanaf 1 april weer lekker vanuit huis werken. Heb ik ook weer veel zin an.

  2. Juudith   •  

    Klinkt goed! Super leuk dat je in de bruid&bruidegom staat met een vermelding!

  3. Lonneke   •  

    Vrolijke nieuwe sokken zijn altijd goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *