Stom #8

Stom, stom, stom! Soms mag je best klagen en miepen en laat ik daar nu dol op zijn. Kijk je weer mee naar wat ik allemaal stom vond de afgelopen weken?

Je geloof aan de deur verkopen, welke Jehova heeft dit bedacht? kruisje1 Dat tijd altijd langzaam gaat als je wilt dat deze snel gaat kruisje1 Een man die zijn vrouw een fotoshoot cadeau doet en een vrouw die dan afzegt omdat het niet goed voelt (?) kruisje1 Mijn luiheid die met de dag erger wordt kruisje1

Dat de woonkamer in mijn hoofd al is verbouwd, maar in het echie nog lang niet kruisje1 Ferry’s 24-uursdiensten, die veel saaier zijn nu ik zoveel thuis ben kruisje1 Het tv-programma Alles mag op vrijdag kruisje1 Dat je wacht op persoonlijk antwoord nadat je een voor jou gevoelige en belangrijke vraag hebt gesteld, en dat het je dan pijnlijk duidelijk wordt dat de ander het dus niet belangrijk vindt dat het voor jou belangrijk is kruisje1

Dat Moordvrouw is afgelopen (komt het nog terug, is Fenna echt dood?), evenals Divorce kruisje1 Koude voeten omdat je te beroerd bent om boven je sloffen te pakken kruisje1 Opgroeiende hond & hormonen kruisje1 Een te hoog cholesterol, dank pap voor het doorgeven van je genen (wel een goede stok achter de deur voor afvalplannen) kruisje1

De eindafrekening van de Nuon (ik waarschuw even: stap nooit over net na de winter, met alleen maar dure maanden kom je dan niet uit met je voorschot kruisje1 Pakketjes die niet op de beloofde tijd worden bezorgd kruisje1 Dat het net gaat regenen op momenten dat je fotoshoots hebt gepland kruisje1

Wat vond jij stom de laatste tijd? Of in het algemeen, ook daar mag je prima over klagen hoor.

  2 comments

  1. sam   •  

    Geloof aan de deur verkopers vind ik echt vreselijk, sommige zijn ook zo dwingend opdringerig, ik zeg vaak gewoon iets vunzigs dan, zijn ze meestal snel weg 🙂

  2. Juudith   •  

    Nooooo!! alles mag op vrijdag is zoo leuk!!! haha! Haat aan de paketje die niet op tijd aankomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *