Dikke shame on me!

Shame – dikke shame – on me! Ik heb mijn blog gruwelijk verwaarloosd. Drukte op het werk, drukte thuis, mooi weer… Dus even kort een aantal feitjes op een rij zodat jullie weer helemaal up to date zijn.

 • Ik heb de laatste maanden een servies tic ontwikkeld. En een zwart/wit tic. En een letter tic. Allemaal met dank aan de verbouwing. de kasten puilen uit en ik heb vast meer accessoires gekocht dan ik ooit kwijt kan. Ach, dan gaan we in de keuken verder.
 • Over verbouwing gesproken; ik ben daar niet voor gemaakt. Deze controlfreak is blij als alles af en ingericht is. Maar de meubelleverancier lijkt nog wat roet in het eten te gooien. De vloerverwarming is er wel vandaag al ingelegd.
 • Ik wil niet zeggen dat ontslagen worden het beste is wat me is overkomen, maar het is duidelijk dat sommige dingen met een reden gebeuren. Wat is het fijn bij dé VakantieDiscounter. Leuke collega’s, toffe sfeer, veel cocktails, gedreven mensen, leuk werk. I am a happy camper!
 • Voorpret is het leukste wat er is. Ferry wordt in augustus 40 en we gaan een weekend weg. Hij weet alleen dat we met de trein gaan en dat vindt hij niet cool. Maar de rest van het weekend gaat hij zo tof vinden!
 • Ik krijg eindelijk mijn droom-kledingkast. Zes meter Pax. En om frustratie en echtelijke ruzies te voorkomen laten we hem decadent in elkaar zetten. Hij komt pas half augustus, ik kan niet wachten.
 • Ik kijk graag naar Help mijn man is klusser. Ik heb zelf ook nog altijd de discipline, maar deze mannen – en soms ook de vrouwen – spannen toch wel de kroon. Die man van mij is het tegenovergestelde: die moet ik vast binden zodat hij een dag eens niets doet.
 • Mis je mijn regelmatige blogs? Volg me op Instagram en je krijgt een prima kijkje in mijn leven. Want damn wat is dat verslavend! En overigens ook nog eens enorm slecht voor mijn portemonnee. Gelukkig had ik de nieuwe woonkamer als gepast excuus om veel woonaccessoires aan te schaffen.
 • Of we nog aan vakantie doen? Over een maand of twee gaan we naar Santorini. Nee, ik laat me niet wegjagen door de onrust in Griekenland (waar je als toerist op de eilanden echt weinig van merkt) en ja, ik heb er onwijs zin in. Weet je hoe fotogeniek dat land is?
 • Sommige vrienden zijn goud waard. Sabine bijvoorbeeld. Ze is op vakantie en wij mogen gedurende onze verbouwing (precies in haar vakantie) in hun huis slapen. Met harige Boaz. Dat noem ik nu vriendschap. We passen dus met alle liefde op haar huis!

En ik kan nu heel braaf gaan beloven dat je hier binnenkort weer een nieuw blogje aantreft. Maar de kans, gezien de drukte…? Nihil! Maar ik vind jullie nog wel lief hoor.

  2 comments

 1. Wendy   •  

  Af en toe zo’n update is ook heel leuk hoor. Logisch dat er van meer even niet komt en zo weten we toch waar je je mee bezig houdt. 🙂

 2. Marcella   •  

  Wij hebben ook zo’n enorme Pax kast. Kost wat, maar ik zou er niet meer zonder willen. Ik heb een plateau met al mijn kettingen en armbanden. Ideaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *