Wie ben ik?

Goedlachs. Eigenwijs. Onzeker. Zeurkousje. Controlfreak. Eigenwijs. Social media-verslaafd. Gedreven. Moraalridder. Sucker voor romantiek. Zorgzaam. Hart op de juiste plek. Boekenwurm. Reislustig. Blogger. Zoetekauw. Betweter. Apple-freak. Harde werker. Geen discipline. Creatief. Emotioneel. Open boek. Koppig. Extravert. Vergevingsgezind. Liever lui dan moe. Perfectionistisch. Ongeduldig. Doorzetter. Teer poppetje. Verwend kreng. Enthousiast. Snel van begrip. Licht ontvlambaar. Papa’s kindje. Doemdenker. Meer geven dan nemen. Babbelkont. Vergeetachtig. Dol op uitdagingen. Trouw. Makkelijk op de kast te krijgen. Lijstjesfreak. Nieuwsgierig. Chaoot. Hyperactief van tijd tot tijd. Eerlijk. Big spender. Naïef. Makkelijk in de omgang. *

Laura, geboren in 1981, samenwonend met Ferry in de plaats waar ik nooit doodgevonden wilde worden (Almere), maar nu super-gelukkig ben. Naast Ferry woon ik ook nog samen met Konijn Tim en 11 koi’s die in de vijver verblijven. Sinds eind 2013 is onze dierentuin ook nog uitgebreid met een golden retriever, Boaz.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de online media. Omdat ik één baan niet genoeg vond, besloot ik in 2010 ook maar een eigen fotografiebedrijfje te starten (check hier en hier).

Of ik nog tijd heb voor ontspanning? Ja, want ik doe alles naast mijn werk met mate. Ik neem een beperkt aantal fotoshoots per maand aan, een beperkt aantal bruiloften en bloggen doe ik met name in de trein. Thuis vind ik ontspanning in Breaking Bad (of een andere serie) kijken met Ferry, samen lekker uit eten gaan, een saunaatje pakken, kleding shoppen (of Noosa-chunks, I’m hooked) of een boek lezen.

Meer weten? Met name in mijn categorie Love & Life vind je persoonlijke blogs. Uiteraard mag je me ook altijd vragen stellen via de reactiemogelijkheden onder blogs.

* Dit is slechts een selectie uit een eerdere blog.